06 – 81 26 78 07 info@prinstekentechniek.nl

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van technische tekeningen en plannen voor de bouw en constructie van stalen structuren.

 

Technische tekeningen en plannen

Prins Tekentechniek is gespecialiseerd in het maken van technische tekeningen en plannen voor de bouw en constructie van stalen structuren. Deze tekeningen kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het ontwerpen van gebouwen, industriële gebouwen, platforms en soortgelijke constructies.

Vertaalslag

Wij zorgen ervoor dat de ontwerpgegevens en specificaties van een ingenieur of architect worden vertaald in technische tekeningen die gebruikt kunnen worden voor de constructie. Deze tekeningen bevatten informatie over afmetingen, materialen, belastingen, verbindingen en andere relevante details van de stalen constructie. U kunt een volledige materialenlijst ontvangen voor uw project zodat u precies weet wat er besteld moet worden.

Kwaliteitsborging

Wij dragen bij aan de kwaliteitsborging van uw project. Door nauwkeurige tekeningen te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen op dezelfde pagina zitten, zorgen wij ervoor dat de constructie van de stalen structuur veilig en van hoge kwaliteit is.

Als u ons inschakelt voor het ontwerpen, plannen en coördineren van de constructie van uw stalen structuren dan kiest u voor expertise. Wij staan voor nauwkeurigheid, kwaliteit en veiligheid in het hele project. Ook uw project door ons laten uitvoeren? 

Al 13 jaar tevreden klanten

Regelmatig gestelde vragen

Sommige vragen krijgen wij regelmatig. Daarom hebben wij ze gebundeld zodat u direct antwoord op uw vraag kunt vinden. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Met welke systemen werken jullie?

Wij werken met Tekla en kunnen daaruit diverse bestanden halen zoals: IFC, DWG.

Wat is het systeem Tekla, waar jullie mee werken?

Tekla is een krachtige softwaretool voor staal- en betonconstructies, en biedt de mogelijkheid om verschillende bestandstypen te genereren.

Wat voor tekeningen kunnen jullie leveren?

Wij kunnen 2D-tekeningen genereren in verschillende formaten, waaronder DWG, DXF en PDF. Deze tekeningen worden gebruikt voor de productie van onderdelen en de montage op locatie.

Wat voor modellen kunnen jullie tekenen?

Met de hulp van Tekla maken wij 3D-modellen die gebruikt kunnen worden voor visualisatie en analyse. Deze modellen kunnen worden geëxporteerd in verschillende formaten, zoals IFC, STEP en IGES.

Kunnen jullie CNC-bestanden leveren?

Ja, via Tekla genereren wij numeriek gestuurde (CNC) bestanden voor de productie van onderdelen. Deze bestanden bevatten gedetailleerde informatie over de afmetingen, materiaalkeuze en bewerkingen die moeten worden uitgevoerd.

Hoe snel kan ik een ontwerp in huis hebben?

Dat is compleet afhankelijk van de type wens die u heeft. Wij kunnen vaak snel schakelen. Heeft u een project waar snel gehandeld moet worden? Dan is het verstandig om contact met ons op te nemen. Samen gaan we kijken naar de snelste oplossing voor uw staalwens.

 

Benieuwd of wij iets voor u kunnen (be)tekenen?

Neem gerust contact met ons op! Wij bekijken graag samen met u naar alle mogelijkheden.

Eiberkamp 1C
9351 VT Leek

info@prinstekentechniek.nl

Laat een bericht achter

5 + 14 =